Snickare Upplands Väsby

Renovering, ombyggnad och tillbyggnad •

Om ROT-avdraget

Billigare arbetskostnader med ett skatteavdrag

ROT-avdraget är ett skatteavdrag alla privatpersoner som bor och äger en bostad i Sverige har rätt att göra när man behöver renovera, reparera eller underhålla något på fastigheten. Det finns vissa krav man måste uppfylla för att ha rätt till avdraget. Bland annat behöver man bo i bostaden och betala en viss summa i skatt i Sverige varje år. Eftersom Snickare Upplands Väsby genomför renoveringar och byggarbeten är våra kunder berättigade till avdraget förutsatt att de uppfyller alla andra krav.

Att anlita en snickare ger ett avdrag på 30 %

ROT-avdrag kan appliceras på snickeriarbeten och som mest går det att få avdrag på 50 000 kronor varje år. När du anlitar oss för att göra en ombyggnation, nybyggnation eller renovering ser vi till att du får det avdrag du har rätt till. Det är Skatteverket som har hand om ROT så om du är osäker på hur mycket just du kommer få är det alltid bäst att ta kontakt med dem.

Vi sköter allt pappersarbete åt dig

När man skall anlita en snickare i Upplands Väsby har man mycket att tänka på och därför är vi glada att kunna meddela att vi kommer sköta allt som har med byråkratin kring avdraget att göra. Vi drar av 30 % av arbetskostnaderna direkt på fakturan.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra snickare i Upplands Väsby hjälper dig med dina byggprojekt och snickeriarbeten.

  Adress
  Girestavägen 4
  194 55 Upplands Väsby

  Telefon
  010-195 68 49

  E-post
  offert@snickareupplandsvasby.se

  Orgnr
  556838-8036

OM OSS

Våra snickare i Upplands Väsby hjälper dig med dina byggprojekt och snickeriarbeten.

Snickareupplandsväsby.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Vik Entreprenad AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Girestavägen 4
194 55 Upplands Väsby

010-195 68 49

offert@snickareupplandsvasby.se

Orgnr:
556838-8036