Snickare Upplands Väsby

Renovering, ombyggnad och tillbyggnad •

Byggnation

När ni vill göra en byggnation kan våra hantverkare verkställa de planer ni har. Vi på Snickare Upplands Väsby är vana vid att ta oss an både större mindre projekt från grunden och det gör att vi kan hjälpa till med såväl planering och framtagande av ritningar som själva genomförandet. Vi erbjuder utöver det entreprenad, vilket innebär att vi tar på vårt ansvar att se till att rätt hantverkare finns på plats när dennes kompetens och behörighet behövs.

Hantverkare i Upplands Väsby för nybygge

Vi kan anlitas som byggfirma i Upplands Väsby både för uppförande av exempelvis en terrass eller friggebod, men även vid mer omfattande projekt som exempelvis att bygga ett garage från grunden. Vid ett nybygge krävs ofta många olika kompetenser och vi har tillgång till såväl elektriker som VVS-montörer i det fall ni vill göra elinstallationer eller installera vatten- och avloppsledningar. Alla arbeten inleder vi med ett samtal tillsammans med er som är våra uppdragsgivare för att vi skall kunna säkerställa att det vi sedan bygger är i enlighet med era önskemål.

Vi utför byggnation i Upplands Väsby med noggrannhet

Ett nybygge kräver sina hantverkare och vi kan garantera våra kunder flera fördelar när vi anlitas:

 • Vi tar hand om att koordinera de olika hantverkarna med varandra
 • Vi införskaffar allt nödvändigt material för projektet
 • Under arbetets gång har ni en kontaktperson på vårt företag
 • Vi forslar bort skräp och bråte när vi är klara

Vi är en billig byggfirma i Stockholm

Om ni planerar en byggnation i Upplands Väsby får ni gärna ta kontakt med oss för att få diskutera arbetet med en av våra anställda. Efter ett inledande samtal skickar vi en offert till er och i den framgår vilket vårt pris för snickare kommer vara. En offert tar ni alltid emot utan några krav på förpliktelser och den är självklart också kostnadsfri att begära. Om ni sedan väljer att godta vårt erbjudande inleder vi arbetet i enlighet med era önskemål och slutför det inom de uppsatta tidsramarna.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra snickare i Upplands Väsby hjälper dig med dina byggprojekt och snickeriarbeten.

  Adress
  Girestavägen 4
  194 55 Upplands Väsby

  Telefon
  010-195 68 49

  E-post
  offert@snickareupplandsvasby.se

  Orgnr
  556838-8036

OM OSS

Våra snickare i Upplands Väsby hjälper dig med dina byggprojekt och snickeriarbeten.

Snickareupplandsväsby.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Vik Entreprenad AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Girestavägen 4
194 55 Upplands Väsby

010-195 68 49

offert@snickareupplandsvasby.se

Orgnr:
556838-8036