Snickare Upplands Väsby

Renovering, ombyggnad och tillbyggnad •

Renovering

Vi på Snickare Upplands Väsby kan erbjuda er att ta hand om den renovering ni önskar göra, oavsett om det handlar om enstaka rum eller en hel fastighet. Vid den här typen av arbeten inleder vi gärna med ett förutsättningslöst möte under vilket ni kan berätta om era önskemål. Vi tar även emot arbetsuppdrag som sker i mer krävande utrymmen, exempelvis i badrum där tätskiktet måste installeras på ett visst sätt för att fuktskador inte skall uppkomma.

Förnya köket och renovera badrum i Upplands Väsby

Som byggfirma i Upplands Väsby kan vi erbjuda er en entreprenad vid en renovering, vilket innebär att vi samordnar alla nödvändiga hantverksgrupper med varandra. Det är ofta en fördel för er som skall renovera kök eller badrum där det behövs såväl plattsättare, hantverkare som elektriker. När vi vet vilka förändringar ni vill göra kan vi ta över projektledningen av arbetet och ser till att rätt person finns på rätt plats när denna behövs. Det gör att det för er del blir mindre att tänka på och att ni snabbare får det resultat ni önskar.

Att anlita oss för en renovering i Upplands Väsby

Att ta hjälp av våra hantverkare för en renovering är förknippat med flertalet fördelar för er som är våra kunder:

 • Alla våra anställda har rätt behörigheter för de arbeten de gör
 • Vi arbetar i enlighet med era önskemål och kan hjälpa er välja inredning
 • Efter ett avslutat arbete tar vi hand om bortforsling av skräp och eventuellt rivet material

Vi tar hand om er renovering till ett bra pris

Ta kontakt med oss när ni vill göra en renovering i Upplands Väsby så hjälper vi er vidare i processen så snabbt som möjligt. För oss är det självklart att skicka en offert innan ni väljer att anlita oss och i den framgår alla kostnader för arbetet tydligt specificerade. Vi erbjuder även entreprenad i samband med ett nybygge och vid tillbyggnationer och det går bra att begära referenser från tidigare uppdrag vi genomfört. Ni når oss antingen på mejl, telefon eller via något av de kontaktformulär som ni kan hitta på hemsidan.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra snickare i Upplands Väsby hjälper dig med dina byggprojekt och snickeriarbeten.

  Adress
  Girestavägen 4
  194 55 Upplands Väsby

  Telefon
  010-195 68 49

  E-post
  offert@snickareupplandsvasby.se

  Orgnr
  556838-8036

OM OSS

Våra snickare i Upplands Väsby hjälper dig med dina byggprojekt och snickeriarbeten.

Snickareupplandsväsby.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Vik Entreprenad AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Girestavägen 4
194 55 Upplands Väsby

010-195 68 49

offert@snickareupplandsvasby.se

Orgnr:
556838-8036